Tel: (053) 480 12 00 Intranet

Jongeren in Stadsdeel West

Hoe ouder jij wordt, hoe groter jouw wereld zal worden. Jij bent bezig met het ontwikkelen van je eigen ik. Je wilt beleven, gezien worden, zelfstandig en vrij zijn in jouw denken en doen. De medewerkers van Alifa dagen jou uit om jezelf te ontwikkelen. Zo organiseren wij activiteiten rond bijvoorbeeld: muziek, dans, en zelfs koken. Of wij kunnen je helpen om zelf een activiteit op te zetten!

Samen kom je verder!

Samen staan we sterker dan alleen, onder dat motto gaan wij te werk. Iedereen heeft zijn eigen krachten en talenten en dat maakt ons samen sterk! Bij onze activiteiten gaan we kijken wat jou sterk maakt en gaan we aan de slag om deze talenten en krachten te ontwikkelen! Je bent altijd welkom bij onze inlopen. We kunnen elkaar ook op straat tegen komen. Wij zullen je dan uitnodigen om deel te nemen aan onze verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld voetbaltoernooien, kooklessen, voorlichting, enzovoort. Alles wat jij nodig hebt om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen!

Ontwikkel jouw talenten!

Ben jij gemotiveerd om je grenzen te verleggen? Ben je bereid om initiatief te nemen? Alifa helpt je om jezelf te ontwikkelen. Zo kunnen we gezamenlijk een evenement of activiteit gaan organiseren. Heb je al een goed idee voor een evenement? Wij kunnen jou helpen om dit op poten te zetten! Ook zijn er (MaS)stage mogelijkheden bij ons. Wij hebben vele manieren waarmee we samen een leuke tijd kunnen hebben waar je ook nog iets van leert. Hierbij gaan we er vanuit dat elk persoon een talent heeft om verder te ontwikkelen, ook al ken je jouw talenten nog niet eens!

Enschede
streettalk_logo

StreetTalk!

StreetTalk is het online jeugdplatform voor en door jongeren en de jongerenwerkers van Alifa. StreetTalk is 24/7 te bezoeken voor informatie, hulp, fun en weetjes. Je kunt vlogs bekijken, informatie zoeken over loverboys, schulden, homoseksualiteit, pesten en andere onderwerpen. Ook zijn er forums, polls en nog veel meer!

Voor meer informatie check: www.streettalk.nl

Wat als je vastloopt?

Wat doe je als jouw school niet meer zo lekker loopt? Als je aansluiting mist bij een groep? Als je begint te experimenteren met drank of drugs? Of als je schulden hebt? Je kunt ons aanspreken op allerlei vragen die jou bezig houden. We gaan samen met jou kijken naar wat jou verder kan helpen. Je bent altijd bij ons welkom voor een praatje in de huiskamer of soos van onze jongerencentra of op één van onze ontmoetingsplekken. Wij verzorgen hier ook voorlichting over onderwerpen als drank, drugs en seksualiteit en is er aandacht voor school, spijbelen en gezondheid.

3

Overzicht inlopen en contactgegevens jongerenwerkers

Klik op het OVERZICHT voor de inlopen in de stadsdelen en de contactgegevens van de jongerenwerkers.