Tel: (053) 480 12 00 Intranet

VRIJWILLIGER WORDEN?

Vrijwilligerswerk doen bij Alifa is leuk, leerzaam en het draagt bij aan de maatschappij. Het varieert van een schilderij ophangen of de tuin opknappen tot het helpen bij kinderactiviteiten of bij het jongerenwerk. Wat u precies kunt doen als vrijwilliger hangt af van uw eigen talenten en wensen. Zelfs met één uur per week of per maand levert u al een waardevolle bijdrage.

Onze vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter Alifa. De vrijwilligers ondersteunen ons in veel van ons uitvoerende werk. Al het werk van deze vrijwilligers zorgt ervoor dat Alifa goede diensten kan leveren aan de inwoners van Enschede.

Wat bieden wij u

  • Een vrijwilligersovereenkomst waarin alle afspraken zijn vastgelegd
  • Begeleiding door een professional
  • Reis- en onkostenvergoeding
  • Een WA-verzekering tijdens de werkzaamheden
  • Een kerst- of eindejaarsattentie

Vrijwillig maar niet vrijblijvend

Vrijwillig werken bij Alifa betekent niet vrijblijvend werken. Er wordt immers gerekend op uw komst. Daarom worden er goede afspraken gemaakt waar zowel wij als de vrijwilliger zich aan houden.

Wilt u vrijwilliger worden? Klik of druk dan op een van de onderstaande buttons om naar een van onze verschillende werkgebieden te gaan. Hier zult u meer informatie vinden over wat wij doen en hoe wij te werk gaan. Ook zult u hier een contactformulier vinden waar u zich kunt aanmelden!


Contact

Bent u geïnteresseerd? Benieuwd wat u kan doen? Of wilt u meer informatie? Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Sector

Uw bericht