Wijkwijzer centrum
Jij & je wijk

Wijkwijzer Centrum (Performance Factory)

Dinsdag en donderdag van 09.00 - 12.00 uur.

Sinds 2018 zijn er, verspreid over wijken in Enschede, op dit moment tien Wijkwijzers geopend. Dit zijn inlooppunten waar je terecht kan voor vragen, advies of ideeën over alles wat te maken heeft met zorg, welzijn, financiën, daginvulling en het wonen in de wijk. 

Dit is een heel breed terrein. Je kunt daarbij onder meer denken aan hulp bij het invullen van formulieren of het begrijpen van 'moeilijke' brieven, problemen met instanties, financiële problemen of vragen, hulp bij opvoeden en zorg, meedoen in de maatschappij (o.a. vrijwilligerswerk), aanvragen van ondersteuning op verschillende terreinen, vragen of problemen rond wonen enz. Je kan met al je vragen terecht bij de Wijkwijzers!

In de Wijkwijzers word je in eerste instantie ontvangen en geholpen door een van de deskundige vrijwilligers. Als er professionele hulp nodig is kan er meestal direct worden doorgeschakeld naar een van de professionals die aan de Wijkwijzers verbonden zijn. Dat kan een wijkcoach zijn of iemand van Alifa, maar ook een wijkagent of consulent van een van de woningcorporaties. 

Lees meer over de Wijkwijzers

Waar: Performance Factory, Hoge Bothofstraat 39-49

Tijdstip: 9 - 12u

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Chat