Jij & je wijk

Boksfit 18+

Woensdag van 14.00 - 15.00 uur en zaterdag van 11.00 - 12.00 uur. 

Je lekker uitleven op een bokszak in een echte sportschool. Even al je frustraties en energie op een sportieve manier kwijt kunnen. Laagdrempelig maar wel inspannend. Dat is waar de boksfit voor staat. Je bepaalt zelf de intensiteit waarmee jij aan de training deelneemt. Plezier voor jou, maar ook samen, staat voor op. Onder deze omstandigheden zul je zien dat je grenzen gaat verleggen en dat je zelf vertrouwen daarin mee groeit. Dit alles op jouw eigen tempo.

Tijdens de trainingen ontmoet je anderen en ontstaan misschien wel zelfs vriendschappen. Je staat tenslotte met mensen die net zoals jij, ooit ook de gedachte hebben gehad om weer te gaan sporten, maar de drempel naar een sportschool te groot vonden. Tijdens de training is de sportschool dan ook alleen voor ons ter beschikking. 

Samenzijn is net zo belangrijk als de training. Na afloop drinken we dan ook altijd een kop koffie of thee samen. Even gezellig na kletsen na de training. Laagdrempelig betekent ook echt laagdrempelig. Je hoeft je niet op te geven en bent daarmee altijd welkom om eens langs te komen. Als jij sportkleren meeneemt, dan regelen wij de rest!

Waar en wanneer? 

Woensdag van 14.00-15.00 uur - Budo Aykac De Bothoven 49

Zaterdag van 11.00-12.00  uur - Gym053, Hengelosestraat 32

 

Loop gerust een keer binnen of neem contact op met Bart voor meer informatie.

Bart Aalders - 06 53 20 53 90 - b.aalders@alifa.nl

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Chat