Welzijn Senioren

Zilverlijn

Vindt u het leuk om regelmatig een praatje te maken aan de telefoon? Voor mensen die behoefte hebben aan een goed gesprek organiseert Alifa Welzijn Senioren de Zilverlijn.

 

Hoe het werkt
Als u zich aanmeldt voor de Zilverlijn wordt u 1 of 2 maal per week op een door u gekozen tijdstip gebeld door onze vrijwilligers. Zij bieden u een luisterend oor, een gezellig praatje of een goed gesprek. Ook als u vragen heeft kunt u die aan de vrijwilliger stellen. Als de vrijwilliger geen antwoord op uw vraag kan geven dan wordt u doorverwezen naar een medewerker van Alifa Welzijn Senioren.

 

De Zilvergroep
Naast de Zilverlijn kunt u de Zilvergroep bezoeken. De groep bestaat uit deelnemers van de Zilverlijn. Zij komen eens per maand bij elkaar voor een gezellige ochtend in de huiskamer van het Citypastoraat.

 

Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk en is deelname aan de Zilverlijn en de Zilvergroep kosteloos en vrijblijvend.

 

Aanmelden
Wilt u gebruik maken van de Zilverlijn of wilt u vrijwilliger worden en vindt u het leuk om een paar keer per week te bellen met de deelnemers? Meldt u zich dan aan door contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

Alifa Welzijn Senioren
Ilse van Heerwaarden

Pathmossingel 200

7513 CM Enschede
E-mail: i.vanheerwaarden@alifa.nl
Tel. (053) 432 01 22