Welzijn Senioren

Boodschappendienst

Hulp bij uw boodschappen

 

Boodschappendienst 

De Boodschappendienst van Alifa Welzijn Senioren helpt senioren die niet zelfstandig hun boodschappen kunnen doen. De Boodschappendienst biedt hulp op maat. U kunt op vier verschillende manieren gebuik maken van de Boodschappendienst van Alifa Welzijn Senioren:

►Een vaste vrijwilligers komt bij klanten thuis en haalt de boodschappenlijst met geld op, om vervolgens de boodschappen te halen. Sommige vrijwilligers komen al jaren bij hun klanten. (kleine wachtlijst) kosten € 2,- per keer.

►U belt de boodschappen op een vast dagdeel door naar Alifa Welzijn Senioren. Een vrijwilliger haalt en betaalt de boodschappen met een pas van Alifa. De klant maakt wekelijks of maandelijks het geld over of een vrijwilliger komt maandelijks langs met mobiel pinautomaat Kosten voor het halen van de boodschappen: € 5,- per keer.

►Via internet kunt u bij diverse winkels van alles bestellen, ook uw boodschappen. De vrijwilliger komt bij u thuis om u te leren hoe u de boodschappen digitaal kunt bestellen en betalen. De vrijwilliger ontvangt dan € 2,- onkostenvergoeding voor deze service.

►U geeft uw boodschappen telefonisch of via e-mail door. Wij sturen dit door naar de online supermarkt van uw keuze. De supermarkt bezorgt de boodschappen en u rekent de boodschappen af via de mobiele pinautomaat van de bezorger.

 

 

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met:
Alifa Welzijn Senioren, Joke van Oostende
Pathmossingel 200, 7513 CM Enschede.
Tel. 053 432 01 22
E-mail: j.vanoostende@alifa.nl

Chat