Alifa neemt maatregelen tegen Coronaverspreiding

Alifa is een organisatie die midden in de samenleving staat. Mensen ontmoeten elkaar wekelijks of zelfs soms dagelijks bij onze activiteiten, worden geholpen door onze vrijwilligers en partijen worden met elkaar in contact gebracht. Het verbinden van mensen is ons werk, maar het betekent in tijden van het Coronavirus en de risico’s die dit met zich meebrengt, ook een verantwoordelijk naar inwoners van Enschede. Het welzijn van mensen is ook juist datgene dat we willen beschermen, als nuchtere Enschedese organisatie willen we daarom zo min mogelijk risico nemen en lasten we veel van onze activiteiten af.

Net als andere organisaties in Enschede nemen ook wij maatregelen om ervoor te zorgen dat het Coronavirus minder kans krijgt. De maatregelen per onderdeel van onze dienstverlening staan beschreven op onze website. Deze website is nieuw, nog niet helemaal af, maar hebben we versneld gelanceerd. Met name omdat vanaf nu online chatten met Alifa mogelijk is. In tijden van minder fysiek contact vinden wij het belangrijk dat mensen ons eenvoudig digitaal kunnen bereiken.

Is er geen internet voorhanden? Dan is Alifa telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

 

De overheid bekijkt de Nederlandse situatie per dag. Wij zullen de maatregelen continu volgen en daarop anticiperen waar nodig. Neem (telefonisch of per chat) contact op met Alifa over de actuele situatie met betrekking tot de activiteiten. Ook als u behoefte heeft aan een praatje kunt u ons bellen. Alifa is dagelijks telefonisch bereikbaar (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur) via het telefoonnummer 053-480 12 00 of online chat via www.alifa.nl (vanaf maandag alle dagen van de week van 9.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 15.00 uur).

Lees meer over de maatregelen op onze activiteiten

Er zijn geen actualiteiten gevonden.