Vrijwilligers zijn ons goud

Meer dan 500 Alifa-vrijwilligers

Voor Alifa zijn vrijwilligers onmisbaar we zouden niet zonder kunnen. Om te laten zien hoeveel JIJ voor ons betekent, hebben we een speciaal platform opgericht. Dit platform heet “JIJ”. 

Ben je op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Kijk dan tussen alle vacatures die Alifa momenteel open heeft staan.
Ook vind je op de website van JIJ een overzicht van alle trainingen die worden aangeboden. Sommige zijn handig voor je werkzaamheden als vrijwilliger, sommige zijn gewoon interessant om te volgen. Ook staan er vele gezellig uitjes die we gratis aanbieden aan onze vrijwilligers, zoals rondleidingen en theatervoorstellingen.

Nieuwsierig geworden?

Lees meer op www.jijbentalifa.nl

Jij wordt bedankt!

Het was weer een roerig jaar, het jaar 2021. Maar ondanks deze uitdagende tijden vonden vele vrijwilligers toch de mogelijkheden om hun vrijwilligerswerk op een veilige manier uit te voeren. Namens alle beroepskrachten van Alifa bedanken we jullie daar hartelijk voor. Jullie zijn van grote waarde voor onze organisatie maar met name voor al die mensen in Enschede die op jullie bouwen. Bedankt!

Natuurlijk willen wij ook dit jaar aandacht besteden aan 'de dag van de vrijwilliger'. Wij hebben een speciale video gemaakt voor deze speciale dag. Anders dan vorig jaar, maar ditmaal met vrijwilligers in de hoofdrol! Klik op de afbeelding om de video te bekijken. 

Veel kijkplezier en tot ziens bij Alifa ❤️

Chat